Historiearkiv

Indsamlingen af medlemmernes selvoplevede historier fra deres tid til søs fortsætter.

Målet er, at vi får historierne samlet og arkiveret, så vi bevarer dem for eftertiden. Rigtig mange medlemmer har oplevelser vi gerne vil kende, og som det vil være næsten forfærdeligt at miste. Fremgangsmåden er, at fortællerens oplevelser indspilles digitalt, og derefter indgår i Marineforeningens kommende lydarkiv, samt på hjemmesiden. Ikke bare til glæde for os selv, men også for samfundet. Der er brug for at samle danskernes historie!

Nedenfor finder du de indkomne erindringer. Du skal blot klikke på navnet for at hente den, du ønsker.

1) C. Bjarne Frederiksen

2) Michael Urban Nielsen