Formanden har ordet....

Så er sommeren kommet og ferietiden er over os.

Den 9. juni drog en busfuld med 50 personer glade og forventningsfulde medlemmer, nogen med "påhæng", af sted til Thyborøn. Vi besøgte Sea War Museum Jutland hvor vi fik en rundvisning på 2 timer med guide.

Efter det gik turen til Thyborøn Marineforening hvor vi fik serveret et godt måltid, 25 fik et stort stjerneskud og 25 fik en stor pariserbøf.

Vi havde et våbenskjold med til Thyborøn Marineforening som jeg overrakte til formanden og efter et par hyggelige timer sammen drog vi hjem til Aarhus.

En stor tak til Thyborøn Marineforening for et godt arrangement.

Husk vores jubilarfest fredag d. 14. september kl. 19.00, hvor vi vil fejre de nye medlemmer og vores jubilarer som i år er:

65 års jubilar Svend Christensen

50 års jubilar Ole Westergaard

25 års jubilar Karl Nøhr Sørensen

Marinestuen har som vanlig åbent onsdage og lørdage fra 10.00 - 14.00.

Vi ses i Marinestuen

Kai Berg