Formanden har ordet....

Efter en meget varm lang og tør sommer er efteråret kommet.

Skyttelavet - sangkoret og fiskeklubben er startet igen og det samme er Kammeratskabsaftenerne.

Vores flaggaster deltog i Ebeltoft for 75 årsdagen for flådens sænkning - i Silkeborg ved Dronningemodtagelsen samt ved Mindehøjtideligheden i Mindeparken for de udsendte.

Søndag d. 9. september deltog vi med 10 gaster til firkantskydning i Randers med morgenkaffe og frokost.

Fredag d. 14. september afholdt vi jubilarfest for vores jubilarer og nye medlemmer:

65 års jubilar  Svend Christensen

50 års jubilar  Ole Vestergaard

25 års jubilar  Karl Nøhr Sørensen

De var alle 3 mødt op for at modtage deres tegn.

Der var 40 tilmeldt og vi fik serveret Skipper Labskovs som Peter Lønnqvist med hjælp fra vores faste gaster havde tilberedt og det smagte som sædvanlig godt.

Jeg vil hermed ønske alle et godt efterår og håber at se rigtig mange medlemmer til vores fremtidige arrangementer.

Marinestuen har som vanlig åbent onsdage og lørdage fra 10.00 - 14.00.

Vi ses i Marinestuen

Kai Berg