Formanden har ordet....

Nu går vi mod lysere tider og efter en forholdsvis mild vinter ser det ud til at foråret er på vej.

Den 10. februar blev vores årlige generalforsamling afholdt, der var en god stemning og der var 47 tilmeldte, 43 var mødt op der var afbud fra 4.

Både formanden og de bestyrelsesmedlemmer der var på valg blev genvalgt. Bestyrelses suppleanterne der blev valgt er Axel Dixen og John Jarsbæk, der var også genvalg til revisorerne og revisor suppleanten. Der er kommet ny flagbærer det er Svend Lund og reserve flagbærer er Svend Bøhm.

Der er åbnet for tilmelding til vores sommerudflugt d. 9. juni er i år er en endagstur til Thyborøn.

Klokken 8.00 starter vi med rundstykker og kaffe i marinestuen og kl. 8.30 er der afgang til Thyborøn, hvor vi skal se "Sea War Museum" med efterfølgende spisning i Thyborøn Marineforening.

Prisen for turen med morgenmad og frokost er den nette sum af 200 kr. pr. person.

Jeg vil gerne benytte lejligheden til at ønske vores Annoncører samt medlemmer og deres familie en god påske.

Marinestuen har som vanlig åbent onsdage og lørdage fra 10.00 - 14.00.

Vi ses i Marinestuen

Kai Berg