AktiviteterArkivetBestyrelsenErindringerForeningsbladet BriefingFormanden har ordetKabyssenLandskontoretLinksLystfiskerklubbenMarinestuenMeddelelserMærkedageNyhederSidsteSkyttelavetSkæring Hede

Kabyssen

Nyt fra Kabyssen

Så starter vi igen madlørdage, det glæder kabysholdet sig til og vi håber I gør det samme. Vi forsøger at lave enkle, men samtidig lækre retter hvor alt laves fra bunden.

Vi er også begrænset af pladsen i kabyssen, så vi håber at have fundet en løsning der vil give lidt mere bordplads.

Og så en KÆMPEBØN til alle jer der bruger bestik, service mm. der efter brug skal til opvask:

SÆT DOG FOR POKKER OPVASKEN I MASKINEN OG IKKE PÅ BORDET, hverken du eller din mor vasker det op.......!

Endvidere vil vi meget gerne hestille til at der ikke rodes i skabe eller køleskabet, fryser mm. Vi der kommer der mest ved udmærket hvad der findes, og har man noget at brokke sig over, så gå til en af dem fra kabysudvbalget, i stedet for højlydt at give sin utilfredshed højlydt til kende.

Vi vil forsøge at lave det så godt og hyggeligt som muligt og alle i hele Marineforeningen arbejder frivilligt og ulønnet.

Madplan

1. Juli 2017

Svensk Pølseret

5. august 2017

Høns i tarteletter

2. september 2017

Forloren skilpadde

pris: kr. 20-25 pr. måltid

ret til ændringer forbeholdes.