Nyt fra fiskeklubben

Fiskeudvalget

Vi havde en dejlig tur til Skellerup P&T, torsdag d. 17. august.

Vi var 9 m/k'er der trofast var mødt op og der blev fisket på livet løs, både med flue, spinner og power bait, men ak, desværre ingen fangst.

Vandet var nok for varmt, hvad vi var nogle der opdagede, så det er n ok grunden til at fiskene ikke ville bide, der var fisk nok der sprang lystig omkring os.

Tirsdag d. 18. sep. var vi på fisketur til Helgenæs strand ved fyret.

Trods vejrudsigten var det en dejlig solskinsdag, måske lidt for meget blæst men når man har det rigtige tøj på så blæser man på det.

Vi blev medlem af fyrets venner, så får man adgang til en lille stue med varme så man kan gå i læ og spise sin mad, der var også et dejlig toilet hvad der godt kan være en mangelvare når man fisker fra kysten.

En rigtig god dag. - Og jo vi fangede fisk.

John