Sommerudflugten 2018. m/ ledsager

Sommerudflugten 2018, er planlagt til lørdag, den 9. juni

Vi skal denne gang besøge Sea War Museum Jutland, som er beliggende i Thyborøn, hvorefter vi "forhaler" til Marineforeningen i samme by, hvor vi skal spise, samt hygge os med Thyborønfolkene.

Museet er et internationalt museum, som fortæller om søkrigen i Nordsøen under 1. verdenskrig.

Museets mange renoverede vragfund, danner baggrund for et stort antal personlige skæbnefortællinger, bl.a. historien om verdenshistoriens største søslag.

Den tyske Højsø Flåde og den britiske Grand Fleet tørnede sammen den 31. maj og 1. juni 1916, - 25 krigsskibe blev sænket, og 8645 søfolk omkom. I klitten udenfor museet er der mulighed for, at besøge Mindeparken for Jyllandsslaget.

Der påregnes hjemkomst til Kovnogade sidst på eftermiddagen.

Prisen for udflugten er endnu ikke udregnet, men meddeles snarest muligt i Briefing og på opslagstavlen.