Skyttelavet:

Nyt fra skyttelavet af John Hjarsbæk

Randers skød os i sænk - igen

"Vi troede eller på det denne gang, men Randers ville det anderledes" fortæller John til Briefing med et ærgerligt udtryk i ansigtet, men efter at have funderet lidt mere over det, så siger John:

"Men der er ikke rigtigt noget at gøre ved det, de var bedre end os, og så må vi bare tage revanche næste gang".

Heldigvis var det hele sagt med et glimt i øjet, for der er ingen tvivl om, at både Marineforeningen i Randers og i Aarhus glæder sig til de to årlige interne skydekonkurrencer, som de skiftes til at holde.

Derfor var det også 23 forventningsfulde skytter, fra Aarhus og Randers, der havde sat hinanden i stævne, fredag den 20 oktober kl. 17 i de nye skydelokaler på Ludvig Feilbergs Vej i Aabyhøj, til den halvårlige dyst om pokalen.

Nu er det kun de fem bedste resultater der tæller i det endelige regnskab, og selvom vor egen Steen Armstrong lykkedes med at skyde 95 point og ramme x to gange, så var Preben Juncker fra Randers lige en tand bedre. Han fik også to x , men samtidig lykkedes det at nå 98 point.

Så alt håb var ude for Aarhus Marine i denne halvårlige skydning, vi havde igen tabt håneretten til Randers, da de vandt med 484 point mod Aarhus' 458.

Efter konkurrencen forlagde de 23 skytter til Marinestuen på Aarhus Havn, hvor en ordentlig omgang skafning og med tilhørende drikkevarer stod klar. Efter maden var der overrækkelse af pokalen til Randers.

Bagefter det officielle program, der hyggede skytterne sig gevaldigt med hinanden, og det blev til mange timer med mad og drikke, lidt godmodigt drilleri og nogle fantastiske røverhistorier.

Da det var tid til at drage hver til sit, kunne begge klubber kun blive enige om, at de allerede glædeer sig til at dyste mod hinanden den 6. april 2018. Her skal der skydes om pokalen på ny, og begge klubber skal finde ud af, hvem der har håneretten de næste seks måneder.

På Skyttelavets vegne

John

Den traditionsrige Juleskydning

Mandag den 4. december var 13 medlemmer af Aarhus Marineforening dukket op til den årlige juleskydning i de fine lokaler i Aabyhøj, hvor Torben Rasmussen var den første til at skyde snoren over - og for det fik han en øl og en pose snolder.

Efter skydningen, og inden præmierne til de fem bedste skulle uddeles, drog alle mand og kvinder til Marineforeningens lokaler på havnen, hvor et formidabelt pølsebord stod klar til os. En stor tak til Peter Lønnqvist for at sørge for skafningen til os.

Efter middagen far det tid til præmie uddeling, hvor Torben var den første, og Anni, Benny, Egon og Børge vandt de resterende præmier. En stor fremmed og sjov øl.

Tak til deltagerne, fordi de endnu engang var med til at holde en god tradition i hævd.

Inge Møller

Op til skydninger mod foreninger vil der være mulighed for træningsskydning efter aftale.

Ændringer kan forekomme

Formand: