Skyttelavet:

Nyt fra skyttelavet af John Hjarsbæk

Lørdag den 17. marts 2018 drog 8 medlemmer af Aarhus Marineforening til det årlige skydestævne for marineforeningerne i Danmark. I år var skydefejden udlagt til Nyborg, og vi lagde ud med at spise frokost i Marinestuen i Nyborg, inden konkurrencerne startede.

Det var virkeligt et flot arrangement som Nyborg Marineforening havde stablet på benene, og der blev kæmpet drabeligt på skydebanerne.

Efter konkurrencen var der fællesspisning og hygge i Marinestuen, inden deltagerne fra Aarhus Marineforening tog tilbage og overnattede på  Hotel Nyborg Strand.

Søndag formiddag var der afsluttende skydninger, inden der blev overrakt præmier og efterfølgende frokost i Marinestuen endnu en gang.

John

Op til skydninger mod foreninger vil der være mulighed for træningsskydning efter aftale.

Ændringer kan forekomme

Formand: